Tractari Auto Timisoara

TRACTARITM a investit mult in calitatea si promptitudinea serviciilor oferite. Ne mandrim ca putem oferi servicii de tractari auto, transport auto si transport marfa conform cerintelor Uniunii Europeane, servicii competitive in timp real, non stop in tot ce tine de asistenta rutiera, depanari, tractari, remorcari atat local cat si in tara sau Europa.

Experienta

Inca din prima zi de activitate am dorit foarte mult sa venim in ajutorul soferilor aflati in dificultate, atat cei implicati intr-un accident rutier cat si cei cu diverse probleme la autovehicole incat sa nu-si mai poata continua deplasarea. Suntem constienti de necesitatile si nevoile dumneavoastra in momentul cand apelati la noi, de aceea va asiguram seriozitate maxima si ne angajam sa ne facem treaba cum trebuie fara taxe ascunse.

Recomandare

Pe timpul calatoriei Dvs cu autovehiculul, va recomandam sa circulati cu viteza redusa, adaptata conditiilor meteo-rutiere, sa pastrati distanta de siguranta in mers, pentru a putea opri in siguranta si sa nu va angajati in efectuarea unor manevre riscante in trafic.

Pentru mai multe informatii nu ezitati sa ne contactati la tel 0769 015 015 sau folosind formularul de contact.

firma de tractari timis

Tractari auto Timisoara dar si oriunde in tara. Va oferim servicii de tractare auto la un pret corect si interventie prompta folosind autoplatforme specializate si autorizate.

FIRMA TRACTARI TIMIS

0769 015 015