Tractaritm.ro se supune si respecta toate legile in vigoare din Romania privind protectia datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Folosirea site-ului este gratuita, insa nu si serviciile oferite. Ca vizitator al site-ului tractaritm.ro sunteti de acord sa respectati termenii si conditiile de folosire si luati la cunostinta ca veti fi direct raspunzator pentru tot ceea ce intreprindeti in legatura cu tractaritm.ro.

Ne rezervam dreptul de a modifica sau de a intrerupe, fie temporar sau permanent, partial sau in totalitate, serviciile prezentate prin intermediul site-ului tractaritm.ro, cu sau fara o notificare prealabila. De altfel nu suntem raspunzatori legal fata de nici o persoana fizica sa u juridica pentru suspendarea sau intreruperea serviciilor disponibile prin intermediul website-ului.

Putem schimba in orice moment structura, continutul, serviciile oferite si conditiile de folosire a website-ului. Noile conditii devin valabile in momentul in care au fost facute publice prin inscriere in acest website si nu au caracter retroactiv.

Disponibilitate
Vom face toate eforturile pentru a asigura buna functionare a website-ului nostru si vom incerca sa corectam erorile si omisiunile cat mai repede posibil.

Dreptul de autor
Toate fotografiile si textele de pe acest site sunt protejate de legea 8/1996 privind drepturile de autor si conexe. Publicarea sau folosirea lor se face numai cu acordul proprietarului.

Va rugam sa raportati orice incalcare a acestor termeni si conditii folosind adresa de mail contact@tractaritm.ro sau folosind formularul de contact disponibil aici.

Contact

Localitate:Timisoara
Telefon: 0769 015 015
Mail: contact@tractaritm.ro